Poniższy wątek Forum Promodels dostępny jest także jako prosty adres internetowy:
www.linkowisko.promodels.pl
[Linkowisko Promodels - opis miejsca ...]
Witam w tym wyjątkowym miejscu ... jednym z najbogatszych polskich zbiorów linków do serwisów internetowych związanych z szeroko pojętymi zagadnieniami modelingu, urody, mody i fotografii ... Znajdziecie tutaj między innymi linki do dziesiątków stron polskich i zagranicznych agencji modelek, internetowe portfolia modelek i fotografów, serwisy tematyczne związane z branżą modelingową, strony www konkursów piękności oraz konkursów dla modelek ... i wiele wiele innych ciekawostek. Mam nadzieję że ten bogaty zbiór pomoże każdemu kto tutaj trafił znaleźć nowe, interesujące obszary do eksploracji w wirtualnym świecie. Zapraszam do zwiedzania i jednocześnie zachęcam do współtworzenia tego magicznego miejsca ...
[Zgłaszanie linków]
W Internecie następują ciągłe zmiany, jedne witryny znikają, inne zmieniają się a jeszcze inne - pojawiają się gdzieś w nieprzeniknionych czeluściach serwerów na całym świecie ... Aby nadążyć za tymi zmianami potrzebujemy Waszej pomocy przy współtworzeniu Linkowiska Promodels! Tak więc czekam na Wasze informacje, jeśli znacie jakieś ciekawe strony, które powinny się tutaj znaleźć. Propozycje proszę słać na adres
baldi@promodels.pl W temacie proszę napisać "Zgłoszenie strony do Linkowiska" !!
Uwaga! Bardzo proszę nie pisać zgłoszeń bezpośrednio na forum, takie zgłoszenia będą potraktowaqne jako spamowanie forum i będą od razu usuwane!
[Ograniczenia]
Zastrzegam sobie możliwość nie umieszczenia zaproponowanego linka w Linkowisku Promodels bez podawania przyczyn, oraz informuję, że w żaden sposób nie odpowiadam za treści umieszczane na stronach do których linki się znajdują w tym tym, ani w żadnym innym temacie tego forum. Wchodzicie tam na własną odpowiedzialność!
[Zanim zgłosisz linka]
Prawdopodobieństwo dodania do Linkowiska Promodels zaproponowanego adresu wzrasta jeśli:

uznam, że serwis jest bardzo ciekawy i adekwatny do miejsca,

jeśli w zgłaszanym serwisie zostanie umieszczony banner bądź link do forum.promodels.pl,
forumowe bannery do umieszczenia na Waszych stronach www można znaleźć TUTAJ

strony 'w budowie' nie będą rozpatrywane
[Zgłaszanie nieaktywnych linków !!]
Ponieważ nie mam czasu osobiście za często sprawdzać wszystkich umieszczonych tutaj adresów mam olbrzymią prośbę do Was - naszych Forumowiczów i Forumowiczek. W przypadku jeśli stwierdzicie, że jakiś link nie działa, lub strona umieszczona w Linkowisku Promodels Waszym zdaniem nie powinna się tutaj znajdować z podaniem waszej argumentacji dlaczego - proszę o poinformowanie mnie mailowo o takich sytuacjach - nieaktywne linki będą kasowane, żeby nie zaśmiecać działu, a linki poddane w wątpliwość zostaną dokładnie przeanalizowane. Wszystko to oczywiście po to, aby nasze Linkowisko było jak najaktualniejsze ...
Baldi Admin